Szerelőkosár bérbeadás

Emelővillás targoncák

A kínálatunkban megtalálja a különböző célokra szánt, beltérben vagy akár terepen is használható emelővillás targoncákat. A targoncák működtetése akkumulátoros vagy dízelmotoros. Az emelővillás targoncáik teherbírása különböző.

Emelővillás targoncák: nálunk elektromos vagy dízelmotoros targoncák közül választhat.

Az emelővillás targoncák fontos segítőtársak a raktárakban vagy gyártócsarnokokban. A Statech cég kínálatában található minőségi emelővillás targoncák megkönnyítik és egyszerűsítik a különböző emelési és szállítási munkákat. Az általunk kínált emelővillás targoncák kül- és beltéren, vagy akár a terepen is használhatók. Elektromos vagy dízelmotoros targoncák közül választhat. A dízelmotoros targoncák között három, különböző teherbírású és rendkívül megbízható targonca szerepel: Toyota és Manitou Buggie. Ezek a márkák a legjobb targoncagyártók között találhatók, ezekkel a targoncákkal csúcsminőséget is vásárol vagy bérel. A targoncák teherbírása 2500 és 3000 kg. A maximális emelési magasság pedig 4,7 méter. Választott már, és szeretne bérbe venni egy dízelmotoros targoncát? Akkor küldjön ajánlatkérést!

Emelővillás targoncák: Kérjen tanácsot!

A kínálatunkban szereplő elektromos emelővillás targonca  az egyik legjobb márka, a Toyota terméke. A targonca teherbírása 3000 kg, az emelési magassága pedig 4, 3 méter. A bérelt emelővillás targoncát a lehető legrövidebb idő alatt, az Ön által megadott helyre szállítjuk. A legjobb bérleti feltételek mellett, az emelővillás targoncáink minőségi munkát végeznek. Már tudja, hogy milyen emelővillás targoncára van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot velünk, és kérjen ajánlatot! Még nem tudja, hogy az adott munkához melyik lenne a legjobb targonca? Akkor bizalommal forduljon hozzánk, és kérjen tanácsot! Tanácsadás: a szolgáltatásaink egyik legfontosabb része. Szívesen vesszük, ha kérdéssel fordul hozzánk és segíthetünk a legjobb megoldás kidolgozásában. Vegyen bérbe tőlünk emelővillás targoncát éss biztosan elégedett lesz!

Elektromos

Típus Teherbírás Maximális magasság Hajtás Prospektus  
Toyota 7FBMF30 3000 kg 4.3 m Aku   rendelés

Dízelmotoros

Típus Teherbírás Maximális magasság Hajtás Prospektus  
Manitou Buggie MH-25 2500 kg 4.3 m Diesel   rendelés
Toyota 62-7FD30 3000 kg 4.3 m Diesel   rendelés
Toyota 62-7FD25 2500 kg 4.7 m Diesel   rendelés